Festivaluri şi expoziţie canină în weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Festivaluri şi expoziţie canină în weekend
Festivaluri şi expoziţie canină în weekend

Sfârşitul de săptămână oferă numeroase evenimente localnicilor şi turiştilor din centrul ţării.

Cetatea Sighişoarei este, astăzi şi mâine, gazda celei de-a VI-a ediţii a Festivalului Fanfarelor, la care participă cele mai apreciate 14 formaţii din ţară. Spre deosebire de ediţiile trecute, în acest an nu va exista nicio prezenţă internaţională pe scena evenimentului.

În ambele zile, programul va debuta la ora 13.00, cu minirecitalurile susţinute de fanfare în cartierele oraşului, urmate, la ora 14.00, de defilarea tuturor grupurilor muzicale, de pe strada H. Teculescu, până la Parcul Central. După defilare, cu începere de la ora 15.00, vor avea loc concertele oficiale, în Piaţa Cetăţii.

Tot în judeţul Mureş, Cetatea Medievală este, astăzi şi mâine, gazda celei mai importante expoziţii canine din acest an. La eveniment participă peste 2.300 de exemplare, din peste 200 de rase. Sunt prezenţi câini din 22 de ţări, care vor fi notaţi de un corp de arbitri internaţionali din România, Ungaria, Belgia, Spania şi Croaţia.

Localitatea Râşnov găzduieşte, în acest weekend, două evenimente. De aseară şi până mâine, în campingul „Cetatea Râşnov“ se desfăşoară ce-a de-a doua întrunire moto organizată de clubul braşovean „Kronstadt Bikers“. Participanţii la Moto Party 2009 plătesc o taxă de 20 de lei.

Al doilea eveniment este Festivalul de film istoric, aflat la prima ediţie, care oferă filme istorice vechi şi noi, expoziţii şi lansări de carte pe teme istorice.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite