Festivalul vinului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două zile de distracţie, pentru arădeni, cu trupa Cargo Acest weekend se anunţă unul foarte atractiv, mai ales pentru arădenii printre pasiunile cărora se numără vinul, muzica şi

Două zile de distracţie, pentru arădeni, cu trupa Cargo

Acest weekend se anunţă unul foarte atractiv, mai ales pentru arădenii printre pasiunile cărora se numără vinul, muzica şi distracţia. Invitaţia a fost lansată de Casa de Cultură a Municipiului Arad, cu sprijinul Consiliului Local Municipal Arad, iar participarea se aşteaptă a fi cea mai numeroasă din ultimii ani, dacă ţinem cont de faptul că "Festivalul vinului" vine cu surprize pentru toate generaţiile.

Astfel, sâmbătă şi duminică, de dimineaţă şi până seara târziu, arădenii sunt invitaţi să deguste produse ale câtorva dintre renumitele podgorii româneşti, printre care cei mai importanţi producători de vin din ţară - Cotnari, Recaş, Vincom Vrancea, Miniş - Baraţca.

Seara, începând de la ora 20,00, în clubul "My Place" vor concerta membrii trupei Cargo, în timp ce, pe scena special amenajată în Piaţa Avram Iancu, recitalurile se vor ţine lanţ. Momentele de muzică de petrecere, care nu lipsesc niciodată de la un astfel de festival vor fi asigurate de Nelu Ploieşteanu precum şi de un cvartet de corzi condus de violonistul Cosmin Puican. Pentru amatorii de muzică uşoară va urca pe scenă Mădălina Manole.

Duminică seară, atmosfera va fi întreţinută de Pera Todorovici şi Maria Dragomiroiu, precum şi de o formaţie de muzică de petrecere din Arad şi una din Ungaria.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite