Festivalul "Zapping Through Culture", în Club A

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Festivalul de Cultură "Zapping Through Culture" 2007 a început la 11 octombrie şi se va încheia duminică, 14 octombrie. Locaţia aleasă pentru această manifestaţie specială este CLUB A,

Festivalul de Cultură "Zapping Through Culture" 2007 a început la 11 octombrie şi se va încheia duminică, 14 octombrie. Locaţia aleasă pentru această manifestaţie specială este CLUB A, cunoscut de cei care-l frecventează pentru faptul că este adesea gazdă a unor evenimente culturale de marcă.

Ce este totuşi "Zapping Through Culture"? Un festival care aduce laolaltă tineri talentaţi şi personalităţi importante din viaţa culturală, reprezentând totodată o rampă de lansare pentru noua generaţie de artişti, fie că vorbim de muzică, teatru, pictură, fotografie sau literatură.

În istoria de peste 35 de ani a Clubului A au apărut pe scena din Str. Blănari toate numele importante ale vieţii culturale în concerte, piese de teatru, expoziţii, momente de poezie şi proză, dezbateri etc. O parte din acestea se vor regăsi şi în activităţile festivalului "Zapping Through Culture", doar că, de aceasta dată, accentul va fi pus pe tinerii talentaţi, dornici de promovare.

Organizatorii manifestării s-au bucurat de faptul că iniţiativei lor s-au alăturat nume sonore din toate ramurile culturii, festivalul fiind completat de lecturile publice de poezie susţinute de Adrian Tănase (Ţapinarii, Semne) şi Mihnea Blidariu (Luna Amară), de piesa de teatru "Talk Show", în regia Lilianei Câmpeanu, şi de concertele formaţiilor The Others, Semne, Ţapinarii şi Luna Amară. "Semne" este un proiect paralel al lui Adrian Tănase de la Ţapinarii, care a ales să facă lansarea trupei la "Zapping Through Culture". (Evelyn Badea)

PROGRAMUL WEEKENDULUI
SÂMBĂTĂ,
13 OCTOMBRIE
16:00 - 19:00
concurs de teatru
19:00 - 20:30 spectacol
de teatru "Talk-show"

DUMINICĂ,
14 OCTOMBRIE
18:00 - 19:00
decernare premii
19:00 - 20:00
concert The Others
20:00 - 21:30
concert Luna Amară

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite