Festivalul Teiului începe în ritmuri de fanfară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieşenii vor putea lua parte la spectacole de teatru, muzică şi dans.

Parcul Copou va găzdui din această seară până duminică mai multe evenimente în cadrul Festivalului Teiului, aflat la prima ediţie în Iaşi. Deschiderea este programată de la ora 17.00, cu o paradă a Fanfarei de la Chetriş, care va porni de la Fundaţie spre Copou.

„Teiul lui Eminescu din Parcul Copou este unul dintre cele mai vizitate obiective turistice din Iaşi. Proiectul Festivalul Teiului este o acţiune care vizează valorificarea potenţialului turistic al Iaşiului, punerea în valoare a culturii acestui oraş”, a precizat Andrei Trofor, purtătorul de cuvânt al Primăriei.

Compania D ’AYA
vine duminică la Iaşi

Joi şi vineri, evenimentele vor începe de la ora 17.00, iar sâmbătă şi duminică de la 18.00 şi vor dura până la ora 21.00. În Parcul Copou va fi amplasată o scenă pe care vor fi prezentate spectacole de teatru cu păpuşi, cu majorete şi de dans, dar şi concerte de romanţe. Festivalul organizat de Primăria Iaşi în parteneriat cu „Artis Show” are un buget de 100.000 de lei. Vor fi organizate spectacole de teatru şi dans dedicate poetului Mihai Eminescu şi povestitorului Ion Creangă.

Teatrul „Luceafărul“ va prezenta vineri, după ora 17.00, spectacolul „Punguţa cu doi bani” şi tot în aceeaşi zi sunt anunţate un recital al corului VoxArtis şi un concert Fusion Music. Duminică, Compania de Teatru D’AYA de la Bucureşti va ajunge la Iaşi cu piesa „Te iubesc! Te iubesc?”.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite