Iaşi Teatru, muzică şi dans la Festivalul „Teiului“ în Copou

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cadrul Festivalului „Teiului“ sunt anunţate pentru astăzi mai multe evenimente, derulate între ora 17.00 şi 20.00. Ca în fiecare zi, Fanfara de la Chetriş va porni de la Fundaţie în

În cadrul Festivalului „Teiului“ sunt anunţate pentru astăzi mai multe evenimente, derulate între ora 17.00 şi 20.00. Ca în fiecare zi, Fanfara de la Chetriş va porni de la Fundaţie în jurul orei 17.00 şi va ajunge în Parcul Copou pe ritmurile care i-au consacrat. În această seară, de la ora 18.00, trupa Teatrului „Luceafărul“ va prezenta piesa „Punguţa cu doi bani”, după Ion Creangă. În jurul orei 19.00, trupa The Sky va susţine un spectacol, iar a doua zi a festivalului se va încheia cu un concert Fusion Muzic.

În Parcul Copou a fost amplasată o scenă pe care vor fi prezentate până duminică spectacole de teatru cu păpuşi şi de dans. Pe bulevardul Copou ieşenii pot face poze cu „statuile“ umane.

Prima zi, întreruptă
de furtună

Evenimentele anunţate ieri seară, după ora 19.00, au fost anulate din cauza vremii nefavorabile, dar şi a lipsei de spaţiu de la Casa de Cultură „Mihai Ursachi”. „Concertele de romanţe care trebuiau susţinute de Constantin Florescu şi Daniela Vlădescu, au fost amânate şi nu vor mai putea fi susţinute în alte zile ale festivalului”, a afirmat Mihai Pricop, reprezentant al Primăriei. Acesta nu a putut preciza dacă aceste evenimente au fost plătite deja din bugetul de 100.000 de lei.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite