Festivalul Plai şi rugă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A treia ediţie a Festivalului Plai debutează sâmbătă la Muzeul Satului. Fanfare Ciorcârlia şi Al Jawala vor urca pe scenă diseară. Mâine, publicul timişorean îi va putea asculta pe

A treia ediţie a Festivalului Plai debutează sâmbătă la Muzeul Satului. Fanfare Ciorcârlia şi Al Jawala vor urca pe scenă diseară.

Mâine, publicul timişorean îi va putea asculta pe cei de la Pannonia Allstar Ska Orkestra, pe olandezii de la Tarhana şi pe faimoasa interpretă de fado Mariza, din Portugalia. Duminica va fi destinată spectacolului "Drumul", semnat de Grigore Leşe. Tot mâine în Timişoara se sărbătoreşte Ziua Naţională a Pompierilor, printr-o şedinţă festivă în Piaţa Revoluţiei. Slujba va avea loc la biserica din localitatea Partoş.

Iubitorii de folclor vor asista la cea de-a 12-a ediţie a Rugii Timişoarei. Pe scena din Parcul Rozelor vor urca Ansamblul Timişului şi îndrăgiţi interpreţi de muzică populară printre care şi Nicoleta Voica sau Tiberiu Ceia. Tot în weekend, isteţii se pot întrece la Cupa Prieteniei la Şah. Evenimentul se va desfăşura mâine la Clubul Sârbesc din Piaţa Unirii.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite