Botoșani: Festival cu mici, bere şi formaţii româneşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoșani: Festival cu mici, bere şi formaţii româneşti
Botoșani: Festival cu mici, bere şi formaţii româneşti

Botoşănenii sunt aşteptaţi cu familia la Festivalul Verii pentru a asista la  spectacolele oferite de artişti din toată ţara.

Cea mai aşteptată petrecere organizată în municipiul Botoşani începe în această seară cu o serie de concerte susţinute de cei mai cunoscuţi artişti locali.  Printre invitaţii Festivalului Verii, se numără băieţii de la TNG Steps, Glamour şi Class, care vor dansa pe scena amenajată lângă Bazar.

Organizatorii acestui festival s-au gândit şi la cei mici, pentru care vor cânta copiii de la grupul „Vis de artist“. Iubitorii ritmurilor folclorice au ocazia de a întinde o horă pe muzica lui Trifan Bălăucă. Nu vor lipsi nici ritmurile house sau cele ţigăneşti, asigurate de Partida Rromilor din Botoşani. „Va fi foarte interesant. Îmi plac foarte mult dansurile ţigăneşti“, spune Diana, o tânără de 17 ani. 

Bere Gratis va concerta duminică

Vineri vor urca pe scenă nume mai puţin cunoscute din muzica românească, precum Sulamita, Barikada şi Valentino. Sâmbătă şi duminică botoşănenii îi vor putea vedea pe Mihai Trăistariu, Spitalul de Urgenţă, Bere Gratis şi Tavi Colen, fost membru al formaţiei Talisman. „Abia aştept să înceapă festivalul. Am să merg pentru că-mi place să mă distrez cu prietenii la o bere“, afirmă Daniel Drăgoi, mecanic auto.

La fel ca în anii trecuţi,  vor fi încinse zeci de grătare, care vor atrage inevitabil botoşăneni de toate vârstele. „Eu, de obicei, nu mănânc mici sau grătar în oraş, dar în schimb sunt extrem de pofticioasă şi îmi este frică să nu mă cucerească mirosurile şi să cedez“, spune Tatiana Burduja, o tânără botoşăneancă. Petrecerea din această seară va începe de la ora 19.00.

Cei care apreciază petrecerile în aer liber la care vor avea acces gratuit sunt şomerii, care nu au posibilitatea să iasă în oraş. „Mă bucură faptul că în acest an criza financiară nu a afectat Festivalul Verii. Măcar de atât să ne bucurăm“, a afirmat Iulian Tudose, şomer.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite