Festival al revederii cu băcăuanii din Italia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru miile de băcăuani plecaţi la muncă în Italia, Primăria Bacău va organiza, între 3 şi 6 august, Festivalul "Revederii". În această perioadă, foarte mulţi băcăuani care muncesc în

Pentru miile de băcăuani plecaţi la muncă în Italia, Primăria Bacău va organiza, între 3 şi 6 august, Festivalul "Revederii". În această perioadă, foarte mulţi băcăuani care muncesc în Italia se întorc în oraş pentru petrecerea vacanţei.
Autorităţile locale intenţionează să strângă astfel legăturile cu băcăuanii plecaţi din ţară, dar şi cu instituţii din Italia. Acţiunile care se vor desfăşura în cele patru zile sunt menite să înfrăţească oraşele Bacău şi Torino. Pentru cei prezenţi, organizatorii au pregătit expoziţii culinare, concursuri sportive între echipele celor două oraşe, concursuri de miss, spectacole folclorice şi concerte. În cadrul Festivalului "Revederii" vor fi premiate cele mai bune hituri româneşti, selecţionate pe baza topurilor radiourilor locale şi centrale şi a voturilor exprimate de comunitatea românească din Torino. Începând de mâine, publicul băcăuan va putea vota pentru artiştii preferaţi şi pe site-ul Primăriei: www.primariabacau.ro. "Dorim să punem bazele unei tradiţii benefice atât pentru locuitorii oraşului, cât şi pentru băcăuanii aflaţi departe de casă. Va fi o sărbătoare de amploare, care va rezerva numeroase surprize publicului. Manifestarea va fi urmată, la toamnă, de Zilele Bacăului la Torino", a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Bacău, Ionuţ Tomescu.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite