Festival de artă medievală în Cetatea de Scaun

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cavaleri, domniţe, turniruri, expoziţii de arme sau muzică veche, toate vor putea fi admirate de vineri până duminică în Cetatea de Scaun a Sucevei, la cea de-a treia ediţie a Festivalului

Cavaleri, domniţe, turniruri, expoziţii de arme sau muzică veche, toate vor putea fi admirate de vineri până duminică în Cetatea de Scaun a Sucevei, la cea de-a treia ediţie a Festivalului de Artă Medievală "Ştefan cel Mare".

Sucevenii mai pot merge şi la "Festivalul păstrăvului", care se va desfăşura în aceeaşi perioadă, în localitatea suceveană Ciocăneşti.

Concursuri inedite

Organizatorii au pregătit mai multe concursuri culinare precum prepararea celui mai mare borş de păstrăv sau a celei mai mari mămăligi.

Participanţii vor învăţa cum se cerne aurul, iar cei mai îndemânatici vor concura pentru a prinde cel mai mare păstrăv din râul Bistriţa. La capitolul spectacole, pe lângă concerte de muzică populară, pe scena din Ciocăneşti va urca şi formaţia Shannon din Bucureşti, care va susţine un spectacol de muzică şi dansuri irlandeze.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite