Braşov: Festival stradal sub Tâmpa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Festival stradal sub Tâmpa
Braşov: Festival stradal sub Tâmpa

Străzile Braşovului vor fi, până duminică, spaţii de exprimare pentru artiştii care vor lua parte la primul festival de fringe din România. „Watumi Festival&Fringe” cuprinde spectacole culturale şi alternative de petrecere a timpului liber.

Festivalul este menit să producă o apropiere a artiştilor de public prin reprezentaţii stradale de teatru, muzică clasică şi modernă şi activităţi dedicate tuturor categoriilor de vârstă. „Ne dorim ca acest festival să devină o tradiţie la Braşov.

Am reuşit să reunim sub aceeaşi umbrelă peste 250 de artişti şi trupe de teatru”, a spus Mircea Calnegru, directorul festivalului. Organizatorii au pregătit, pe lângă spectacole de teatru şi concerte, proiecţii de film de scurt metraj, activităţi pentru copii, workshopuri în spaţii deschise şi multe surprize. În cadrul festivalului, peste 40 de artişti plastici şi foto îşi vor expune lucrările alături de meşteşugari din toată ţara.

Biletele pentru concertele de la Sala Sporturilor şi pentru spectacolele de teatru pot fi achiziţionate de la Punctul de Informare din Piaţa Sfatului sau din clădirea Modarom. Preţurile variază între 10 şi 20 de lei.

Nu rataţi!

-Astăzi, de la ora 20.00: Rodica Mandache şi studenţii săi prezintă piesa „Peatra din casă”, la Sala Studio a Teatrului „Sică Alexandrescu”. De la ora 21.30, la Sala Sporturilor concertează trupa Blazzaj.

-Mâine, de la ora 17.00: trupa Actor Studio Antalya Regional Theater (Turcia) va pune în scenă „The fire and the betrayal”, la Sala Mare a Teatrului „Sică Alexandrescu”.

-Sâmbătă, de la ora 21.30: Şuie Paparude susţine un concert la Sala Sporturilor.

-Duminică, de la ora 21.15: FusionCore concertează la Sala Sporturilor.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite