Ferrari deschide astăzi o cafenea în Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Importatorul mărcii Ferrari, Forza Rossa, împreună cu Lavazza şi revista OK! România inaugurează în această seară, pe Calea Victoriei, o cafenea destinată pasionaţilor de curse auto şi clienţilor Ferrari Store.

Conceputã ca o cafenea-restaurant, Forza Rossa Caffe va fi primul local din România şi singura din sud-estul Europei care îşi va răsfăţa clientela cu experimente gastronomice spectaculoase, bazate pe conceptul de coffee design şi de gastronomie moleculară.

Tot aici, se vor putea viziona în direct Grand Prix-urile de Formula 1 şi alte competiţii internaţionale de automobile.

„Vinovat“ de toate acestea este boss-ul Ferrari din România, omul de afaceri Ion Bazac, fost ministru al sãnãtãţii, care continuã astfel seria surprizelor pe care le-a pregătit iubitorilor „Forza Rossa“.

La petrecerea co-organizatã de „OK! România“ vor participa vedete şi oameni de afaceri atât din România, cât şi din Italia. Gazda evenimentului va fi Lucian Mândruţã, iar invitata specialã a serii va fi celebra cântãreaţã Sabrina. Atmosfera va fi apoi menţinutã de acordurile lui DJ Patrick.

Forza Rossa Caffé se află în Bucureşti, pe Calea Victoriei nr. 1-5, lângă Ferrari Store. Va fi deschisă începând de săptămâna viitoare, zilnic de la 10.00 la 00.00 şi va avea valet parking.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite