Fermele de vaci, preferatele întreprinzătorilor moldoveni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În Moldova, întreprinzătorii privaţi din mediul rural s-au orientat în ultimii ani spre deschiderea unor ferme de creştere a vacilor. şefii SAPARD Iaşi sunt mulţumiţi de interesul

În Moldova, întreprinzătorii privaţi din mediul rural s-au orientat în ultimii ani spre deschiderea unor ferme de creştere a vacilor.
şefii SAPARD Iaşi sunt mulţumiţi de interesul manifestat de firmele private în atragerea de finanţări. În topul proiectelor SAPARD în Regiunea Nord-Est, pe primul loc se află judeţul Suceava. Eugen ţicău, şeful Agenţiei SAPARD Iaşi, a făcut publică ieri situaţia proiectelor finanţate din anul 2002 şi până în prezent. Potrivit acestuia, judeţul Suceava a atras 119, Iaşiul - 79, Vasluiul - 65, Botoşani 63, iar Bacăul - 54. "Cele mai multe finanţări au fost obţinute pentru fermele de vaci. În acelaşi timp, cele mai mari finanţări au fost acordate firmelor care au ca obiect de activitate procesarea cărnii", a declarat Eugen ţicău, şeful SAPARD Iaşi. Potrivit directorului ţicău, cea mai mare sumă acordată prin programul SAPARD unui întreprinzător privat în Regiunea Nord-Est este de 5,2 milioane euro.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite