Fenechiu(PNL): Orban şi Morega vor cu orice preţ la guvernare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele filialei ieşene a PNL, Relu Fenechiu, a declarat ieri că mandatarea echipei de negociere a partidului privind formarea viitorului Guvern nu avea nevoie de convocarea Delegaţiei Permanente a PNL.

Afirmaţiile lui Fenechiu vin după ce vicepreşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ieri că, în mod normal, decizia privind negocierile de guvernare ar fi trebuit luată de către Delegaţia Permanentă, în timp ce liderul PNL Gorj, Dan Ilie Morega, s-a declarat şi el nemulţumit că negocierile s-au purtat fără să existe o discuţie şi o decizie prealabilă a conducerii lărgite a partidului.

Fenechiu a spus că şi în PNL, ca în orice partid, "există oameni care îşi doresc cu orice preţ guvernarea şi care folosesc orice nemulţumire a altora pentru a se afirma". "Eu sunt prieten şi cu Morega şi cu Orban, dar ei reprezintă cele două categorii", a afirmat liderul regional al PNL.

"Nimeni nu a avut mandat să negocieze intrarea în opoziţie, negociatorii nu au negociat intrarea în opoziţie", a dat Fenechiu asigurări, explicând totodată că Biroul Politic Central a dat un mandat preşedintelui Călin Popescu Tăriceanu şi doar în condiţiile în care rezultatele negocierilor ajungeau la ideea guvernării, ar fi trebuit convocată Delegaţia Permanentă. "Înainte de negocieri, nu aveam ce să discutăm în DP", a precizat Fenechiu.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite