Femeile sunt răsfăţate în luna martie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cadouri, surprize, concerte, show-uri de striptease, toate organizate numai pentru doamne şi domnişoare.

Singura zi din an dedicată sexului frumos nu poate fi ratată de femeile din Reşiţa. Localurile din oraş au pregătit o mulţime de surprize, concerte şi show-uri incendiare de striptease. Petrecerile vor începe din şase martie cu un show de striptease la Hotel Rogge.

„Pregătim doamnelor şi domnişoarelor două serii de excepţie. Începem în şase martie cu Flamingo Boys, o petrecere exclusiv feminină, iar în şapte martie, Direcţia 5 va concerta atât pentru doamne, cât şi pentru domni”, a explicat managerul Camelia Balaure. Tot pe şapte martie are loc o petrecere surpriză şi la Restaurant Palace, atmosfera fiind întreţinută de formaţia condusă de Dan Mirea. Meniul special şi tombola îşi aşteaptă invitaţii. „La această oră mai avem disponibile în jur de 40 de locuri, 100 fiind deja rezervate” a precizat organizatorul Dani Enăşescu.Tot în şapte martie, Club Gladiator oferă o altă petrecere de striptease cu trupa “No Limit”.

Şampanie fină pentru femei rafinate

Cea mai sexy prezenţă feminină va fi premiată cu o şampanie fină, spun organizatorii. Aceştia au anunţat că vor fi preparate peste 100 de cocktailuri. Petrecerile vor continua şi în opt martie. Club Caffe Taboo organizează o petrecere surpriză. Nici doamnele care preferă mâncarea orientală nu au fost uitate. Restaurantul Shi Chuan pregăteşte o seară cu preparate tradiţionale. „Petrecerea va începe cu o degustare de vin, fiind urmată de preparate savuroase. Puiul în cinci culori, cu legume şi îngheţată prăjită, vor fi două dintre numeroasele reţete preparate de bucătari”, a explicat Stan Oliviu, organizator.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite