Femeile se epilează mai ieftin de 8 Martie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

REDUCERI: Cabinetele cosmetice şi agenţiile de turism fac reduceri

Un epilat total sau un masaj pot costa şi cu 50 la sută mai puţin înainte de Ziua Femeii.

Timişorencele care îşi fac abonament la saloanele cosmetice până pe 8 Martie plătesc cu până la 50 la sută mai puţin. Bărbaţii care se încumetă să completeze online o declaraţie de dragoste pentru iubita lor, intră în competiţia pentru servicii cosmetice de care poate beneficia jumătatea acestora.
Reducerile pentru Ziua Femeii sunt şi la epilat axilă sau braţe, împachetări corporale cu aloe vera, cu ulei de primule sau masaj anticelulitic. Astfel, dacă în altă perioadă un epilat total costă 30 lei, unele saloane cosmetice au redus preţul chiar şi la jumătate.

Tratamente cu bonus

Cele care vor să arate şi mai frumoase de ziua lor sunt aşteptate cu preţuri reduse şi la masajele de întreţinere, masaj revitalizant sau masaj de relaxare. La o aplicare de unghii false, timişorencele primesc cadou o şedinţă de electrostimulare. Femeile au reducere şi când vine vorba de excursii. Deşi pe ultima sută de metri, doamnele încă mai pot rezerva o excursie spre Viena, Budapesta sau chiar Atena cu până la 20 la sută mai ieftin faţă de alte perioade ale anului.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite