"Femeie, floare, cal şi frumuseţe"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tradiţionalul concurs de călărie ce se va desfăşura anul acesta în judeţul Mureş, în perioada 27-30 aprilie, are parte de mai multe premiere. Astfel, pentru întâia dată, concursul se va

Tradiţionalul concurs de călărie ce se va desfăşura anul acesta în judeţul Mureş, în perioada 27-30 aprilie, are parte de mai multe premiere. Astfel, pentru întâia dată, concursul se va desfăşura la baza hipică "Mircea Chirvăsuţă" din Curteni (Sântana de Mureş), cea dintâi bază hipică privată din România, căreia Federaţia Ecvestră Internaţională i-a permis organizarea unui concurs de acest nivel.
Până la această oră au confirmat prezenţa concurenţi din Bulgaria, Austria şi Ungaria, iar România va fi reprezentată la Concursul Internaţional de Călărie de către patru călăreţi, cu opt cai. Tot în categoria premierelor intră şi organizarea unui concert în aer liber, în livada de vişini Curteni, din apropierea bazei hipice, concert susţinut de către cunoscute vedete ale muzicii româneşti precum: "Trident", "Atipic", "Ooops", Lorena, Mihai Onilă şi Cristina Schwarz, Simona Nae şi Cristi Nistor, Jasmine, "K1", "Hora", "Crush" şi Alexandra Ungureanu". Desfăşurat sub genericul "Femeie, cal, floare şi frumuseţe", evenimentul mai găzduieşte, pe lângă probele sportive specifice, şi o altă manifestare, respectiv cea de-a şaptea ediţie a "Târgului de flori", în cadrul căruia peste cincizeci de producători din Sântana de Mureş vor expune, pe un spaţiu generos, de peste cinci mii de metri pătraţi, flori din solariile proprii.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite