Bucureşti: Carmen Cîciu, angajata care a intrat în comă din cauza epuizării, a murit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânăra Carmen Ramona Cîciu (34 de ani), care a făcut stop cardio-respirator marţi, 9 martie, în timp ce se afla la muncă, a murit aseară la Spitalul Universitar de Urgenţă din Bucureşti (SUUB).

Colegii şi familia spun că femeia stătea la serviciu mai mult de opt ore pe zi şi îşi lua şi de lucru acasă. „Atunci când avea termene de predare presante la anumite proiecte stătea până noaptea la serviciu şi mai lucra şi acasa. Se pot verifica documentele care există în calculatorul ei“, a mărturisit Marius Cîciu, soţul femeii. Disperat şi printre lacrimi, Marius Cîciu, nu se poate gândi decât la faptul că i-au rămas copiii fără mamă.

Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) va analiza cauzele producerii acestui incident, prin diverse controale pe care le va întreprinde la firma unde Carmen Cîciu lucra. „După ce se va încheia cercetarea, se va înainta dosarul către Parchet, unde se poate dispune chiar şi o măsură cu caracter penal, dacă este cazul. Dintre 1.000 de sesizări lunare pe care le primim la Inspectorat, între 5 si 10 procente sunt pentru orele suplimentare“, a declarat Constantin Bujor, şeful ITM Bucureşti.

Acesta este cel de-al doilea caz de acest gen. În urmă cu trei ani Raluca Stroescu (31 de ani) a fost găsită moartă în casă, cu dosarele de la serviciu în braţe. La trei ani de la tragedie, singurele măsuri care au fost luate de către Inspectoratul Teritorial de Muncă au fost să amendeze compania Ernst & Young cu 20.000 de lei.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite