Craiova: Fata împuşcată de fiul unui poliţist, înmormântată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alexandra Iancu (19 ani), împuşcată în cap cu o armă de vânătoare, la 26 iunie, a fost condusă ieri pe ultimul drum, de rude şi prieteni, în comuna Celaru. Tânăra a fost îmbrăcată în rochie de mireasă.

Ionuţ Cristian Dinu, cel care a împuşcat-o, nu a fost prezent la înmormântare. În schimb a venit, în cârje, sora lui, Steluţa, prietena cea mai bună a Alexandrei. Părinţii îndoliaţi nu cred că a fost vorba de un accident.

„Sunt convins că fetiţa mea a fost împuşcată intenţionat. Arma nu avea cum să se descarce accidental, iar glonţul să o nimerească direct în cap“, a declarat Mihai Iancu, tatăl fetei. Ionuţ Cristian Dinu este judecat în stare de libertate, fiind acuzat de omor din culpă şi riscă între un an de închisoare şi cinci ani cu suspendare.

Alexandra, singurul copil al familiei Iancu, a fost nepoata fostului şef al Agenţiei Naţionale pentru Îmbunătăţiri Funciare, Costel Iancu. În urmă cu două săptămâni, iubitul fetei a murit într-un accident de circulaţie. Acum patru ani, verişoara Alexandrei, Alina Hârnău, care lucra la o agenţie loto de pe Calea Bucureşti din Craiova, a fost ucisă de un bărbat în timpul unui jaf.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite