Fata împuşcată de fiul unui poliţist a murit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânăra împuşcată accidental ieri după amiază de fiul unui poliţist a murit în jurul orei 10.30, la spital. Fata, care fusese împuşcată în cap cu o armă de vânătoare, se afla în comă produndă.

Mai citeşte şi:

O tânără a fost împuşcată în cap de băiatul unui poliţist

Tânăra Alexandra Iancu, în vârstă de 19 ani, din comuna doljeană Celaru, era internată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova şi era ţinută în viaţă cu ajutorul aparatelor.

"I s-a făcut o radiografie craniană care a relevat faptul că în craniu sunt două corpuri străine radio-opaci. Este ţinută pe ventilator, în comă depăşită şi instabilă hemodinamic. Are şanse minime de supravieţuire, medicii sunt rezervaţi”, a declarat, joi, Adriana Trică, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova.

Experţii Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Toxice din cadrul IPJ Dolj au stabilit că arma cu care a fost împuşcată tânăra este armă de tir de calibru 5,6 milimetri cu glonţ, fiind deţinută legal de agentul-şef Nelu Dinu.

Alexandra Iancu locuia de mai bine de doi ani în locuinţa familiei Dinu. În aceste zile era în febra bacalaureatului, tânăra fiind elevă la Liceul „Henri Coandă” din Craiova. „Alexanda era o elevă model şi terminase clasa a-XII-a cu media 8,50. Noi suntem consternaţi de ceea ce s-a întâmplat“, a declarat Mihai Dragu, directorul Liceul Henri Coandă.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite