Fani care l-au imitat pe megastar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Timişoreanul Robert Virag, alias dansatorul Skizzo Skillz, spune că a fost unul dintre cei mai înfocaţi fani Michael Jackson din România.

La 12 ani a intrat în trupa de dans Tromphy, unde a activat timp de trei ani. El a avut rolul lui „Michael“, pe care l-a imitat perfect, atât la dans, cât şi la vestimentaţie.

Timişoreanul a câştigat un bilet la primul concert în România al lui Michael Jackson. „Au fost foarte mulţi care au venit la Casa Tineretului să-l imite. Am câştigat.

Eram prea mic şi nu aveam voie să merg la concert fără însoţitor, aşa că am mers cu bunica până la Bucureşti, iar la concert am fost însoţit de câţiva prieteni mai mari“, îşi aminteşte Robert.

Spectacol-premoniţie

Pe 13 iunie, la Bacău, Gabi Brâncoveanu, instructor de dans şi fan al pop starului de 20 de ani, a organizat la Teatrul Bacovia un spectacol dedicat lui Michael.

„Din ianuarie am început repetiţiile la «Îngeri şi demoni», 40 de minute de dans concepute pe muzica lui. N-am bănuit nicio clipă că dansatorii care intrau la începutul spectacolului cu lumânări aprinse în mâini ar putea fi un semn premonitoriu pentru moartea lui Michael“, a spus fanul.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite