Fan club "Nichita la puşcărie"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campania electorală din Iaşi pentru desemnarea primarului în turul doi a ajuns la paroxism. Omul de afaceri Sorin Ionescu, membru al PD-L Iaşi, a înfiinţat un fan-club ce poartă numele

Campania electorală din Iaşi pentru desemnarea primarului în turul doi a ajuns la paroxism. Omul de afaceri Sorin Ionescu, membru al PD-L Iaşi, a înfiinţat un fan-club ce poartă numele "Nichita la puşcărie". "Îi invităm pe toţi cei cărora li s-a cerut sau au fost nevoiţi să dea şpagă la primărie, de la tonetari până la afacerişti de anvergură, să intre în club şi s-o spună public.

După ce vom aduna dovezi suficiente, ne vom adresa justiţiei", ne-a spus Sorin Ionescu. În club au intrat deja şase membri, iar toţi cei care se vor afilia la acest grup vor avea gratuit la dispoziţie un avocat. Sorin Ionescu s-a remarcat până acum prin acuze dure la adresa primarului Gheorghe Nichita, mai ales pe marginea controversatului proiect "Palas".

Gheorghe Nichita nu a putut fi contact. Andrei Trofor, purtătorul de cuvânt al Primăriei, nu a dorit să facă declaraţii întrucât "iniţiativa unui astfel de club are substrat pur electoral".

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite