Familie de 14 fani, de la bunică la nepoţi, la concertul lui Julio Iglesias

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Spectacolul susţinut miercuri seara de cunsocutul star latino la Iaşi a adunat pe stadionul "Emil Alexandrescu" admiratori de toate vârstele. O famlie din Iaşi, formată din 14 membri, a

Spectacolul susţinut miercuri seara de cunsocutul star latino la Iaşi a adunat pe stadionul "Emil Alexandrescu" admiratori de toate vârstele.

O famlie din Iaşi, formată din 14 membri, a venit cu mic cu mare să-şi vadă idolul. Inediţii fani, cu vârste între 11 şi 67 de ani, nu au ţinut cont nici de costul biletelor. Pentru a-l asculta live pe Julio Iglesias, familia ieşencei Victoria Şelaru, decana de vârstă dintre cei 14, a cheltuit 4.200 de lei.

"Suntem trei generaţii"

"Julio Iglesias este idolul meu. Te face să-ţi placă viaţa, vorbeşte mult despre iubire, pace şi înţelegere. Regret că nu pot să-l văd şi mai bine la faţă", ne-a mărturisit, în timpul concertului, Victoria Şelaru. Femeia spune că şi-a învăţat copiii de mici să asculte muzica lui Iglesias, iar aceştia, la rândul lor, au transmis admiraţia pentru vedeta latino generaţiei următoare.

"Suntem trei generaţii aici. Abia asta este muzică în adevăratul sens al cuvântului, nu ce se promovează la televizor", consideră Adrian Andronic, de 16 ani, nepotul Victoriei.

Din familie face parte şi Marieta Volovăţ, cunoscută avocată în Iaşi. "Dacă ar fi să-i găsesc concertului un cusur, acela ar fi că muzica lui Julio nu este una de stadion, ci mai degrabă de cameră", crede Volovăţ.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite