Familia Minculescu este optimistă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Solistul Iris va fi supus astăzi la cea de-a treia intervenţie chirurgicală. Moralul familiei Minculescu este de neclintit. „Totul va fi bine!“ este motto-ul lor. Gemenii Florin şi Mădălina sunt alături de părinţii lor, la Regensburg. Acum, familia Minculescu este în formulă completă.

Cea de-a treia operaţie pe care o va suferi Cristi în această săptămână nu are un efect negativ asupra atitudinii încrezătoare a familiei.

Asta se vede pe faţa lui Florin când vorbeşte despre ce s-a întâmplat în ultimele zile. Ieri l-a vizitat pe tatăl său şi a ieşit fericit de acolo. „Este foarte bine, e chiar bine de tot“, spune el, mulţumit de starea de spirit a lui Cristi.

„Am stat cu el de vorbă, am glumit, am râs cu toţii. Am fost şi cu mama şi cu Mădă la el, eram toţi“, adaugă Florin.

„Ştii cum se spune, e spiritual la maxim“, conchide acesta amuzat şi cu un aer entuziast. În funcţie de cum a evoluat ficatul în aceste ultime zile, medicii vor hotărî astăzi dacă aceasta este sau nu ultima intervenţie chirurgicală pentru Cristi.

„Volumul ficatului creşte“ 

Profesorul universitar Pompiliu Piso este reţinut în ceea ce priveşte informaţiile despre Cristi. Spune că nu poate şti încă numărul de operaţii la care Cristi va fi supus.

„Nu se poate şti deocamdată, pentru că nu putem anticipa cât de repede se va reface ficatul“, menţionează profesorul Piso.

„Putem spune că procesul de refacere se desfăşoară normal până acum. Aceasta înseamnă că volumul ficatului creşte, organele se repoziţionează în abdomen în aşa fel încât spaţiul care rămâne liber este din ce în ce mai mic”, adaugă Piso, mulţumit de evoluţia lui Cristi.  

Mesaje de suflet

De peste Prut vă trimitem toată iubirea noastră şi flori... Aproape la fel de gingaşe precum irişii... Dumnezeu să vă apere prin gândurile bune ce vi le trimit toţi cei care vă iubesc... Ca şi noi ...
Vlad, Nata, Viorica
  
Numele meu este Cezar, sunt din Bucureşti şi m-am născut în 1977, anul de naştere al formaţiei Iris. M-am întâlnit prima oară cu Iris şi cu tine în 1993, la lansarea discului Iris de la magazinul Muzica. Ştiu că eram cu colegii de la liceu şi era îmbulzeală la întâlnire. Îmi aduc aminte de parcă ar fi fost ieri. La un moment dat te-ai întors spre mine şi mi-ai zis: „Vezi şi tu pe-aici să nu intre ăştia după cordon!“ şi mi-ai zâmbit.

Am rămas aşa de surprins că ai vorbit cu mine şi mi-am dat seama că artiştii sunt oameni ca şi noi, au trăiri ca şi noi, cei obişnuiţi, care nu stau sub lumina reflectoarelor şi a presei, şi trăiesc în anonimat toată viaţa. De fapt nu toţi sunt aşa, dar nu este cazul tău pentru că tu eşti unul dintre noi, eşti un om, un tip sensibil care iubeşte viaţa, familia şi prietenii. Ţin să precizez că din acel moment, de la lansarea discului din ’93, am rămas suporter pe viaţă al formaţiei Iris şi al tău în special. Au fost rare situaţiile în care lipseam de la vreun concert Iris! Cristi, tu ai fost născut pentru Iris, chiar dacă nu ai fost cu formaţia de la început, cum şi Dickinson a fost născut pentru Iron Maiden!

La «Iris 30 de ani» ştiu că am plâns, m-a impresionat concertul, dar şi pentru că ştiam că nu eşti bine, şi nu vroiam să se termine, să fie ultima aniversare, mi-era frică! Ştiu că treci prin momente grele acum când îţi scriu, dar probabil când vei citi această scrisoare, dacă o vei citi vreodată, vei fi bine sănătos, pentru că Bunul Dumnezeu este cu tine. Vei râde de câte griji ţi-ai făcut înaintea operaţiilor! Vreau să îţi doresc sănătate maximă şi îţi trimit o floare virtuală pentru sufletul tău minunat, pentru Rodica, pentru familia ta minunată şi pentru formaţie! Aştept cu nerăbdare să te întorci pe scenă şi să ne bucurăm la «Iris 40», când vom schimba împreună prefixul! Împreună pentru totdeauna!
Cezar Sabo

Cristi, suntem cu tine, te aşteptăm să ne cânţi şi la concertele aniversare de 35, 40, 45 de ani...  Iris sunt „Cei ce vor fi. Pentru totdeauna!“ Ne vedem la Romaero?
Romeo Soare

Cristi Minculescu, eşti obligat să-ţi foloseşti toată puterea primită de la Dumnezeu şi să treci cu bine peste toate aceste probleme! Să revii cât mai repede pe scenă! Colegii te aşteaptă, iar publicul îţi scandează numele! Să ştii că şi Universitatea Craiova parcă joacă pentru tine! Au o forţă pe care n-am mai văzut-o la ei... Şi asta cred că te face mai puternic.
Ovidiu

Am fost împreună în două turnee rock în anii ’87-’92 şi au fost momente de vis care nu se uită niciodată. Pentru mine, turneele împreună continuă, chiar dacă nu fizic, şi aşa vreau să rămână. Putere de luptă şi viaţă, Cristi, şi-ţi dorim însănătoşire grabnică, să continui cele minimum 1.000 de piese Iris de acum încolo, îţi spune Rudy, fost sonorizator al trupei Halley, din Baia Mare. Ştiu că poţi şi vrei, dar grăbeşte-te!
Rudy Szabo

La vârsta de 8 ani am făcut cunoştinţă cu trupa Iris, când părinţii mei m-au luat la concertul de aniversare a 25 de ani al formaţiei. Atunci am învăţat ce înseamnă muzica adevărată. După concert, fiind impresionată de muzica şi versurile lor, am cumpărat albumul „Mătase Albă“ şi i-am pus pe părinţii mei să-mi povestească despre această formaţie.

De atunci, ascult în fiecare zi melodiile trupei Iris, astfel reuşind să le învăţ, iar cu trecerea anilor mi-am dat seama că Iris este o legendă a rock-ului românesc, o formaţie care a putut să rămână în topul muzicii româneşti, o formaţie care a reuşit să facă publicul să o aplaude din suflet, o formaţie într-adevăr specială.

Cu fiecare ocazie merg la concertele trupei Iris, care mă încântă de fiecare dată şi care aş dori să nu se termine niciodată. Melodiile formaţiei Iris mă liniştesc şi de fiecare dată când le ascult uit de trecerea timpului. Cristi, mă gândesc în fiecare zi la tine şi la ceilalţi membri ai trupei şi doresc să reveniţi curând pe scena din Piteşti.
Ana Dumitrache


Mesaje primite până ieri, la ora 19.00:  0 006 198

„Adevărul“ strânge un milion de mesaje de suflet pentru Cristi Minculescu

Ziarul „Adevărul“ este alături de un mare artist în bătălia pentru viaţă. Ajută-ne să strângem peste un milion de mesaje de suflet! Toate mesajele voastre vor fi înmânate membrilor formaţiei şi familiei lui Cristi Minculescu. Familie, fani şi prieteni - acum mai mult ca niciodată trebuie să fim alături de ei! Susţineţi campania şi fiţi alături de membrii formaţiei! În fiecare zi, în ziarele „Adevărul” şi „Adevărul de Seară” veţi găsi totul despre istoria Iris şi poveştile lor de viaţă.

Scrieţi-i lui Cristi! Trimiteţi mesajele voastre

- pe www.adevarul.ro, www.click.ro

- pe adresa de e-mail iris@adevarul.ro

- aduceţi-le la sediul redacţiei centrale de la Bucureşti sau la redacţiile locale „Adevărul” din Arad, Bacău, Baia Mare, Bistriţa, Botoşani, Braşov, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Deva, Iaşi, Oradea, Ploieşti, Reşiţa, Sibiu, Slatina, Suceava, Târgu Jiu, Târgu Mureş şi Timişoara

- prin poştă, pe adresa redacţiei centrale „Adevărul”– strada Fabrica de Glucoză nr. 21, sector 2, Bucureşti, unde puteţi trimite scrisori.

image
Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite