Familia lui Michael, păreri contradictorii legate de înmormântarea artistului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Familia lui Michael, păreri contradictorii legate de înmormântarea artistului
Familia lui Michael, păreri contradictorii legate de înmormântarea artistului

Părerile legate de funeraliile lui Michael Jackson sunt foarte împărţite în rândul familiei artistului, a dezvăluit Tohme Tohme, managerul starului, într-un interviu în exclusivitate pentru cotidianul britanic Daily Mail.

Citiţi şi:
Funeraliile lui Michael Jackson vor avea loc la Staples Center, Los Angeles

The Sun: Michael, plin de viaţă cu numai 2 zile înainte de a muri

Tohme Tohme a declarat că fraţii şi tatăl vedetei vroiau să construiască un altar în memoria starului pop la ferma Neverland, idee căreia i s-au opus mama şi surorile lui.

Pe de altă parte, fraţii lui Michael ar fi vrut o ceremonie de înmormântare în cadrul căreia trupul starului să fie expus, însoţit de un cortegiu pe străzi. EI au comandat chiar un sicriu placat cu aur de 14 carate, căptuşit cu catifea albastră a cărui valoare se ridică la 15.000 de lire sterline.

Însă mama lor, Katherine, în vârstă de 79 de ani, s-a opus ideii, considerând că o ceremonie cu sicriul deschis ar fi macabră şi ar dăuna celor trei copii ai vedetei, cărora le este tutore legal pentru moment.

Un prieten al familiei a declarat: "Părerile familiei sunt foarte divizate în ceea ce priveşte ceremonia. Pe de o parte sunt fraţii, care vor să transforme ceremonia într-o extravaganţă a showbiz-ului, de cealaltă parte, este Katherine, o femeie religioasă, care este hotărâtă să nu lase înmormântarea să devină un circ."

Madonna i-a adus un omagiu lui Michael Jackson, sâmbătă seara, în cadrul concertului de la O2 Arena din Londra, aceeaşi sală de spectacole în care ar fi trebuit să revină pe scenă Michael, începând cu 13 iulie, relatează Access Hollywood.

În timp de Madonna interpreta piesa "Holiday", pe scenă a apărut o fotografie  cu Michael Jackson tânăr, împreună cu un dansator îmbrăcat ca el - pantaloni negri, o jachetă strălucitoare, şosete albe şi o mănuşă albă.

Vezi imagini din timpul concertului Madonna AICI.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite