Falsuri la expoziţia "ceasurilor de lux"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurorii Parchetului Capitalei au demarat o anchetă în escrocheria ceasurilor de lux. O echipă mixtă, formată din poliţişti, procurori şi inspectori OPC au descins, ieri, la sediul Camerei

Procurorii Parchetului Capitalei au demarat o anchetă în escrocheria ceasurilor de lux. O echipă mixtă, formată din poliţişti, procurori şi inspectori OPC au descins, ieri, la sediul Camerei de Comerţ şi Industrie a României (CCIR), care găzduieşte expoziţia de ceasuri cu vânzare. Anchetatorii au ridicat mai multe exemplare pentru a fi expertizate. În urma verificărilor, s-a stabilit că una dintre firmele producătoare, Rosseau Raymond Geneve, nu mai funcţionează demult, fiind în lichidare judiciară.

Alte suspiciuni au fost legate de service-ul produselor. Societatea care comercializează aceste ceasuri a încheiat, abia în urmă cu două zile, un contract de service cu o obscură ceasornicărie, din Calea Victoriei, nr. 52. Anchetatorii mai suspectează că site-ul de pe net al firmei Rosseau Raymond Geneve 1832 este doar o replică a celui original. Prezentarea ceasurilor pe net este însoţită de numeroase greşeli de scriere, ceea ce denotă că persoanele care au realizat-o nu prea au nimic în comun cu ceasornicăria.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite