Fals în declaraţiile de avere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi consilieri locali PSD din Vaslui au uitat să menţioneze în declaraţiile de avere şi interese că sunt acţionari la diverse firme, riscând să fie traşi la răspundere pentru fals în

Doi consilieri locali PSD din Vaslui au uitat să menţioneze în declaraţiile de avere şi interese că sunt acţionari la diverse firme, riscând să fie traşi la răspundere pentru fals în declaraţii. Alexandru Irimia este asociat la două firme şi face parte din Adunarea Generală a Acţionarilor (AGA) la societatea Termica, subordonată Primăriei. "Nu am găsit nicio rubrică în declaraţia de avere unde să scriu acest lucru", a ridicat din umeri Irimia.

La fel, consiliera Maria Onu face parte din AGA la regia locală de transport, fapt omis în declaraţiile completate. Mai mult, cei doi consilieri au votat în plen hotărâri care priveau cele două regii locale, când de fapt ar fi trebuit să se abţină. Din acest motiv, respectivele hotărâri sunt nule de drept. Alţi trei consilieri locali din Vaslui nu şi-au completate declaraţiile de avere.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite