Faimosul laptop NX 90 nu va fi lansat la Bucureşti, întrucât a fost furat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Laptopul NX 90 nu va mai fi lansat oficial la Bucureşti, la data de 1 septembrie, întrucât a fost furat. Hoţii nu au fost încă identificaţi.

Firma Asus a anunţat la data de 30 august amânarea lansării în România a noului laptop denumit NX 90, după ce unicul model trimis la Bucureşti a fost furat. Laptopul fusese expus într-o vitrină,în holul hotelului Marriott, dar a dispărut în noaptea de 10 spre 11 august. Furtul a fost filmat de una dintre camerele de supraveghere, dar hoţii nu sunt încă prinşi.

Citiţi şi:

VIDEO Tehnologia 3D cucereşte publicul

Constanţa: Prinşi cu laptop-ul furat

NX 90 nu este încă în producţia de serie, iar laptopul furat din Bucureşti era unul dintre puţinele modele existente în Europa.

Asus NX 90 a fost prezentat public, pentru prima dată, la expoziţia CES 2010, din luna ianuarie, de la Las Vegas. Lansarea din România era iniţial programată pentru data de 1 septembrie, dar a fost amânată până la momentul în care compania producătoare va putea trimite la Bucureşti un alt model similar. Preţul de vânzare în România va fi de circa 10.000 de lei.

Asus NX90 are un ecran cu diagonala de 18,4 inch, procesor Intel Core i7, memorie totală de 1 TB, pe două hard-diskuri de câte 500 GB, precum şi o memorie RAM de 8 GB. Tehnologia audio provine de la firma Bang & Olufsen. Laptopul încorporează şi o cameră web de 2 MP. O noutate adusă de NX 90 este existenţa a două touchpad-uri, câte unul pe fiecare parte a tastaturii.

Compania Asus are sediul central în Taiwan şi este una dintre cele mai cunoscute firme din domeniul IT.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite