Nokia face parteneriat cu Facebook

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nokia face parteneriat cu Facebook
Nokia face parteneriat cu Facebook

Nokia a anunţat apariţia a două noi modele de telefoane, X6 şi X3, la fel de subţire ca versiunea lui N97, mini, şi un parteneriat cu gigantul de reţele sociale Facebook numit "Lifecasting cu Ovi".

Producătorul de telefonie mobilă Nokia a anunţa la evenimentul de la Stuttgart că N97 mini, o versiune mai mică în această vară, două telefoane de muzică digitală, X6 şi X3, prima serie de 40 care vine de la Ovi, emblemă a Nokia. În plus, compania a anunţat şi viitoarea "lifecasting", care permite utilizatorilor să-şi  publice  locaţia şi statusuri actualizate direct pe contul de Facebook de pe ecranul activat al telefonului Nokia.

Preţul pentru N97 mini este 400euro, oferă noi widget-uri, 8GB memorie, 3.2 inchi ecran tactil şi tastatură completă QWERTY. Este de asemenea primul Nokia cu suport Facebook. N97 mini este bazat pe acelaşi design al ecranului, precum fratele lui mai mare N97, dar construit într-un stil mai mic şi cu designul tactil revizuit. Camera video are 5 megapixeli, beneficiază de card, care extinde la 16GB memoria. Bluetooth de 2.1 este susţinut de un profil audio cu wirelees pentru conectivitate muzicala. Transferul muzical se poate face foarte repede şi uşor şi poate fi transferată către Ovi sau Windows Media Player 11. Mesageria este şi ea susţinută: are un inbox comun atât pentru SMS cât şi pentru MMS.

X6 este specific iubitorilor de muzică, are cameră de 5 megapixeli, ecranul tactil de 3.2 inchi, Tv, editare video. Nokia oferă acces nelimitat la muzică.Costul unui asemenea telefon se ridică la 459 de euro.

X3 are camera de 3.2 megapixeli, ramă subţire de 2.2 inchi, difuzoare stereo. X3 oferă de asemenea un homescreen activ cu ajutorul căruia utilizatorii pot vedea persoanele de contact, prietenii şi redarea muzicii actuale. Se aşteaptă ca în 2009 acest telefon să ajungă la preţul de 115euro.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite