Vicele FRF şi Paszkany se judecă pentru băutură

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vicele FRF şi Paszkany  se judecă pentru băutură
Vicele FRF şi Paszkany se judecă pentru băutură

Patriţiu Abrudan a petrecut la hotelul patronului CFR Cluj şi i se impută aproape 8.000 de lei pentru că a introdus fără aprobare băuturi în local. Trei directori clujeni au fost citaţi la Judecătoria Cluj după ce şi-au achitat doar parţial consumaţia pentru o petrecere de anul trecut.

Organizatorii unei petreceri prilejuite de aniversarea a trei decenii de la absolvirea facultăţii au fost chemaţi în judecată, pentru restanţe la factura consumaţiei, de către Hotelul Rimini, proprietate a lui Arpad Paszkany. Printre aceştia se numără persoane importante din cadrul FRF, directori de firme şi conducători de facultăţi.
Judecătoria a emis citaţii pe numele lui Patriţiu Abrudan, vicepreşedintele Federaţiei Române de Fotbal şi director local la Bănca Transilvania, Traian Ienciu, directorul Remat, firmă de colectare de deşeuri şi Nicolae Socaciu, prodecanul Facultăţii de Arhitectură a Universităţii Tehnice.

Băuturi introduse pe sub masă

Cei trei au închiriat restaurantul şi mai multe camere ale hotelului de patru stele Rimini, în perioada 19 - 21 august 2008. În cele trei zile de petrecere, cele circa 100 de persoane participante au avut în meniu doar bere, ca băuturi alcoolice. În plângerea introdusă pe rolul Judecătoriei Cluj-Napoca, din partea reprezentanţilor hotelului, se precizează că petrecăreţii au consumat şi alte băuturi alcoolice, încălcând regulamentul instituţiei. „Au introdus abuziv produse de bar, fără permisiunea scrisă a conducerii”, se arată în plângere.
În consecinţă, la factura de servicii a fost adăugată suma de 1.927,2 lei, reprezentând o taxă de dop, şi 400 de lei pentru ocuparea parcării. „Este vorba de o taxă de 2 euro de persoană, pentru fiecare zi în care s-a apreciat că au fost consumate băuturi alcoolice fără aprobare”, se arată în plângere. Organizatorii petrecerii au refuzat să achite taxa de dop, iar reprezentanţii hotelului i-au acţionat în primăvară în judecată, la datoria iniţială fiind adăugaţi alţi 5.608,5 lei - penalităţi de întârziere, pentru 241 de zile, în valoare de 1% pe zi.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite