FOTOGALERIE „Trebuia să scot demonii din ea!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul unui bar din Craiova acuzat că şi-a ucis iubita şi i-a dus cadavrul, în sicriu, în localul său spune că femeia era posedată. Nicu Palici a înjun­ghiat-o, duminică seară, cu un cuţit şi apoi a strangulat-o pe iubita sa, Florina Mihai. Pe numele lui a fost emis, ieri, mandat de arestare pentru 29 de zile.

Citeşte şi:

Angajaţii şi clienţii unui bar din Craiova au fost şocaţi, duminică seară, când patronul, Nicu Palici (37 de ani), a pătruns în local cu un sicriu în care era aşezat trupul iubitei sale, Florina Mihai (35 de ani).

Anchetatorii au stabilit că, după ce a ucis-o pe fată, tânărul a fost ajutat de doi vecini să transporte cadavrul. Constantin Matei a povestit că s-a întâlnit cu Palici pe scări, iar acesta plângea.

„Stătea cu capul pe balustradă, fără să spună nimic. După câteva minute, m-a rugat să-l ajut să transporte cadavrul iubitei până la local. A vrut să o care în braţe, însă eu m-am dus şi am cumpărat un sicriu“, a declarat bărbatul.  Constantin spune că ucigaşul vorbea despre demoni şi despre Apocalipsă.

„Îşi dorea şi el să moară şi repeta într-una că el va ajunge în Iad, iar iubita lui în Rai“, a adăugat acesta. Cu sicriul iubitei pe masă, Palici a dat de băut celor din local şi apoi le-a spus că vrea să fie omorât. Martorii spun că femeia era îmbrăcată în pijama, iar criminalul le-a cerut celor prezenţi s-o îmbrace.

„Eu i-am pus pantofii în picioare. Nicu avea într-o plasă hainele cu care îşi dorea ca Flori să fie îmbrăcată“, a spus Ecaterina Şchiopu, vecină a celor doi. Angajaţii barului susţin că bărbatul a spus că a dus coşciugul în bar pentru a-i face pomana iubitei sale. Apropiaţii spun că tânărul era marcat de faptul că, în urmă cu ceva timp, aflase că suferă de cancer tiroidian.

„A devenit o bestie“

„În urmă cu câteva luni, Nicu a fost plecat la Bucureşti să se opereze. De atunci e alt om, nu-şi ia tratamentul la timp şi e mereu nervos. Fata nu mi-a spus niciodată că nu se înţelege cu el“, a povestit tatăl fetei ucise. Acestuia nu-i vine să creadă ce s-a întâmplat.

„Când a ucis-o, în casă era şi mama mea, care are 88 de ani. Încă nu i-am spus că nepoata ei nu mai este“, a adăugat Ion Mihai. Trupul neînsufleţit al victimei a fost dus ieri la casa natală din satul Buzduc, judeţul Dolj. Mama vitregă a tinerei, Nicoleta Mihai, şi-a amintit ultimele cuvinte pe care Florina i le-a spus la telefon, în urmă cu o săptămână:

Nicu Palici a fost arestat ieri sub acuzaţia de omor calificat

„Mami, ai grijă de tine, că Nicu e rău, rău. De când s-a operat, nu se mai simte bine. Nu-mi vine să cred că a devenit o bestie din omul pe care îl ştiam noi“. 

Nicu Palici a fost reţinut duminică pentru 24 de ore, iar ieri a fost arestat pentru 29 de zile. La audieri, bărbatul a făcut mărturisiri şocante: „Trebuia să scot demonii din ea!“.

Criminalul era ţinut sub papuc

Vecinii spun că bărbatul era dominat de iubită şi că ea era cea care comanda în casă. Tot ce spunea victima era de literă de lege pentru criminal. Specialiştii consideră că modul în care a acţionat Nicu Palici dezvăluie detalii despre relaţia lui cu victima.

„Faptul că după ce şi-a ucis iubita a transportat-o într-un sicriu îmbrăcată în pijama arată că a vrut să o înjosească, să îi arate cine este şeful“, a spus Claudia Măciucă, psiholog.

Când a ucis-o, în casă era şi mama mea, care are 88 de ani. Încă nu i-am spus că nepoata ei nu mai este.
Ion Mihai
tatăl victimei

image
image
image
Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite