Sibiu: FOTOGALERIE O familie ucisă într-un accident la Săcel, pe DN1

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru autoturisme au fost implicate în accidentul în care au murit trei membri dintr-o singură familie din Miercurea Sibiului.

Drumul Naţional 1, a fost din nou zguduit, duminică dimineaţă, de un grav accident de circulaţie, la numai câţiva kilometri distanţă de locul unde exact cu o săptămână în urmă trei persoane au murit tot într-un eveniment rutier cu victime.

Accidentul s-a produs la ieşirea din localitatea Săcel, înspre Sălişte, puţin după ora 6.00. Un microbuz al unei firme de pompe funebre din Sibiu s-a angajat într-o depăşire a unui alt microbuz, marca Ford, din Bulgaria, ce circula înspre Sebeş. Din cauza vizibilităţii reduse, ceaţa fiind foarte densă, şoferul maşinii de pompe funebre nu a văzut că din sens opus venea un autoturism, marca Opel Vectra şi nu a mai putut evita tamponarea.

Un TIR care circula regulamentar în spatele celor două microbuze, a oprit şi el la câţiva centimetrii de maşinile tamponate. Bilanţul impactului a fost deosebit de tragic. Microbuzul a intrat în plin în maşina soţilor Şoaită, care mergeau de la Miercurea Sibiului spre capitala judeţului.

Şoaită Ioan de 43 de ani şi soacra acestuia au decedat pe loc, cei de la SMURD, nefăcând altceva decât să constate decesul lor la sosirea la faţa locului. Dintre fiarele contorsionate ale maşinii a fost scoasă soţia lui Ioan, Mihaela, în vârstă de 35 de ani şi fiica lor, de numai 10 ani. Pentru că fetiţa era grav rănită, s-a încercat menţinerea în viaţă a acesteia chiar în maşina de salvare, dar eforturile medicilor au fost zadarnice, acesta decedând până la urmă.

Circulaţie blocată două ore

Şoaită Mihaela a fost dusă de urgenţă la Spitalul Clinic Judeţean, starea sa fiind stabilă. Şi şoferul microbuzului, în vârstă de 48 de ani, vinovat de producerea accidentului a fost dus la Urgenţe. „În urma investigaţiilor medicale s-a constatat că femeia a suferit un traumatism cranio-cerebral, un traumatism toracic, o fractură de arc costal si o contuzie dorsală, pacienta a primit îngrijiri medicale si rămâne sub supraveghere medicală.

Bărbatul a suferit un traumatism toracic, a primit îngrijiri medicale  şi nu a necesitat internare” a explicat Raluca Turcu, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean Sibiu.

 „Accidentul s-a produs pe fondul unei depăşiri neregulamentare de către maşina de pompe funebre” - subcomisar Majulea Mircea, Poliţia Rutieră Sibiu.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite