FOTOGALERIE Guano Apes, megashow în centrul Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTOGALERIE Guano Apes, megashow în centrul Capitalei
FOTOGALERIE Guano Apes, megashow în centrul Capitalei

Trupa germană a zguduit, aseară, pereţii Palatului Parlamentului timp de o oră şi jumătate, la Tuborg Green Fest. Cei peste 20.000 de spectatori au petrecut în stil rock în a doua seară a festivalului cu tentă ecologistă care se desfăşoară la Bucureşti

Dacă până în prezent nu exista decât un festival anual internaţional de muzică în aer liber în  Bucureşti, şi acela născut doar în urmă cu doi ani, BestFest, cu siguranţă ceea ce s-a întâmplat aseară în parcul Izvor ar putea să fie un motiv întemeiat pentru a îi convinge pe organizatorii Tuborg Green Fest că românii vor mai multe evenimente de acest gen.

Mai citeşte şi:

Guano Apes şi Bănica Jr. la festivalul berii
A doua seară a festivalului Tuborg Green Fest, rezervată fusion-rock
Chicane a făcut spectacol în faţa Parlamentului

A doua seară a festivalului s-a constituit într-un succes veritabil. Cei peste 20.000 de spectatori prezenţi la concerte nu s-au speriat nici de prognoza meteo care anunţa cod galben pentru Capitală şi nici de aglomeraţie - evident, o parte dintre cei prezenţi nu au venit pentru line-up de excepţie din seara rock-fusion ci pentru că intrarea a fost gratis.

Dar acesta nu este un lucru rău pentru că s-a creat o atmosferă super, demnă de un festival internaţional de muzică în parc.

AB4 a dat startul petrecerii
Cei care au urcat primii pe scenă au fost băieţii de la trupa AB4, care a dat startul petrecerii în jurul orei 17.00. Imediat după aceştia au urmat moldovenii de la Zdob şi Zdub care au făcut spectacol, ca de fiecare dată.

La melodii precum „Ţiganii şi OZN“ sau „Nunta extremală“, publicul a cântat şi a dansat nebuneşte împreună cu formaţia de peste Prut.

The Herbalizer, combinaţia perfectă de jazz cu hip-hop
Cu toate că majoritatea spectatorilor venise la Tuborg Green Fest special pentru a-i asculta pe cei de la Guano Apes, mulţi au rămas impresionaţi de prestaţia live a formaţiei britanice The Herbalizer.

Britanicii, care cântă un fel de jazz combinat cu hip-hop au urcat pe scenă între două trupe de rock alternativ, adică între Zdob şi Zdub şi Guano Apes, şi au fost panaceul perfect pentru ca spectatorii să se poată odihni pe o muzică mai liniştită, sub acordurile vocii frumoasei Jessica Darling, solista trupei, sau pe scratch-urile DJ-ului Ollie Teeba.

Guano Apes a declanşat nebunia la Izvor
De la ora 21.30,  pe scenă au urcat cei de la Guano Apes. În acel moment Parcul Izvor a explodat, pur şi simplu în urale şi aplauze. Germanii, aflaţi pentru prima oară în România, au făcut un show incendiar. Spectacolul nu a fost numai pe scenă, însă, ci şi în public, spectatorii începând să facă pogo (n.r. să se împingă unul pe altul într-un mod neagresiv, practică obişnuită la concertele de rock) odată ce au început să se audă ritmurile nebuneşti ale grupului.

Concertul de aseară de la Bucureşti a fost ultimul din turneul de anul acesta al Guano Apes şi membrii formaţiei germane au recunoscut că s-au simţit super la noi în ţară. Trupa de rock a anunţat că la anul va lansa un nou album, atât de mult aşteptat de fani.

„M-am simţit foarte bine la concert. Nu mă aşteptam să se audă atât de bine şi să fie atât de multă lume. Atmosfera a fost supertare. Eu sunt fan Guano Apes de vreo zece ani şi mă bucur că au ajuns în sfârşit şi la noi în ţară“, a spus Ioana Caverescu, venită tocmai din Arad pentru a participa la eveniment.

La concert au venit şi fani de peste hotare. Un grup de 15 bulgari s-au bucurat aseară alături de ceilalţi spectatori de show-ul germanilor. Guano Apes şi-a încheiat recitalul în jurul orei 23.00, după o oră şi jumătate de megashow şi după ce a cântat patru melodii în plus, la cerinţa celor din parc.

Programul Tuborg Green Fest

Astăzi
15.00 Warm Up
17.00 Concert Publika
19.00 Concert Mandinga
20.00 Concert Viţa de Vie
22.00 Concert Ştefan Bănică & Friends

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite