Scene cutremurătoare la înmormântarea copilului înecat-GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Câteva sute de clujeni, rude sau prieteni de familie au participat ieri, la ora 14.00, , la slujba de înmormântare a micuţului Alex Seleş, copilul înecat joi seara în Bazinul Olimpic din Cluj.

Părinţii acestuia şi-au mângâiat copilul pe toată durata slujbei de înmormântare. „Ce i-aţi făcut copilaşului meu. Alex unde te duci?”, este tot ce putea să rostească, îndurerat tatăl micuţului. Cei doi au găsit cu greu forţă să ajungă de la capela unde a avut loc slujba religioasă, la locul unde a fost înmormântat Alex. Mamei copilului înecat, Oana, i s-a făcut rău în dese rânduri.

Citeşte şi
Părinţii copilului înecat îl acuză pe antrenor de neglijenţă
Mărturia unui coleg: „L-am văzut pe Alex pe fundul bazinului“
Lecţie de înot mortală pentru un copil de şase ani

Alexandru Seleş, tatăl copilului susţine că Alex nu ar fi trebuit lăsat nesupravegheat, în condiţiile în care acesta nu ştia să înoate. „Nu este adevărat. Copilul meu nu ştia să înoate, chiar dacă Vasile Pop susţine contrariul. Şi chiar dacă ar fi ştiut să înoate, trebuia să fie atent la copii”, a declarat Ovidiu Seleş ieri, la finalul înmormântării copilului său. Părinţii nu cunosc nici până acum circumstanţele în care a avut loc tragedia şi cer explicaţii antrenorului.

Află cum se justifică antrenorul mâine, în .

image

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ

   


image
image
image
image
image
image
image
image

Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS, contactează-ne prin Yahoo! Messenger sau e-mail, vizualizează pe YouTube producţiile video realizate de redactori. Fii mereu în legătură cu redacţia prin intermediul Facebook, Hi5 sau MySpace

Ţi-ai dori să îţi petreci concediul în Caraibe, cu 3.000 de euro în buzunar? Visul tău poate deveni acum realitate. Participă la concursul Miss Click 2009 şi ai şansa de a te distra pe cinste, alături de un prieten! Dă click pe imaginea de mai jos, spune-ne cum te cheamă şi lasă-ne un număr de telefon, iar fotografii noştri te vor contacta în cel mai scurt timp posibil. 

Garantat primeşti 100 de lei şi un photobook profesionist!

Citeşte aici regulamentul concursului

image
Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite