FOTBAL: FC Timişoara a fost admisă în preliminariile Ligii Campionilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Uniunea Europeană de fotbal (UEFA) a trimis astăzi documentul prin care confirmă admiterea echipei FC Timişoara în Liga Campionilor, faza preliminară.

''Confirmăm recepţionarea formularului de înscriere alături de celelalte documente necesare pentru a fi eligibil a participa în UEFA Champions League 2009/10. După o atentă verificare a acestor documente, confirmăm că aţi îndeplinit toate criteriile de admitere conform Articolului 2.04 din Regulamentul UEFA Champions League 2009/10. În conformitate cu Articolul 2.07 al aceluiaşi regulament, avem în consecinţă plăcerea de a va informa că echipa este admisă în UEFA Champions League pentru sezonul 2009/10'', se arată în documentul semnat de David Taylor, secretar general UEFA, şi prezentat pe site-ul oficial al bănăţenilor.

FC Timişoara a terminat campionatul pe locul 3, dar după ce a primit cele 6 puncte înapoi de la TAS a urcat pe locul doi în clasament, depăşind-o pe Dinamo. Bănăţenii vor evolua astfel în turul 3 priliminar al Ligii Campionilor, acolo unde ar putea întâlni formaţii precum Şahtior Doneţk, Sporting Lisabona, Andrelecht Bruxelles, Celtic Glasgow sau Panthinaikos Atena.

Bănăţenii vor debuta în turul III preliminar al Ligii Campionilor (28/29 iulie prima manşă, 4/5 august manşa a doua).

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite