Procurorul general s-a întâlnit cu doi directori FBI

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Procurorul general s-a întâlnit cu doi directori FBI
Procurorul general s-a întâlnit cu doi directori FBI

Procurorul general Laura Codruţa Kovesi s-a întâlnit astăzi, la Ministerul Public, cu doi directori FBI, care au apreciat buna colaborare cu autorităţile din România şi au spus că aceasta reprezintă un model pentru relaţia pe care doresc să o aibă şi cu alte ţări.

Potrivit unui comunicat al Parchetului General, procurorul general a discutat cu directorul Biroului de Relaţii Internaţionale al FBI Sean Joyce şi cu directorul Diviziei de Criminalitate Informatică din cadrul FBI Shawn Henry.

Discuţiile dintre procurorul general Laura Codruţa Kovesi şi reprezentanţii FBI au vizat modul în care este abordată activitatea de combatere a terorismului, crimei organizatei şi criminalităţii informatice în România şi în Statele Unite ale Americii, precum şi posibilităţile de îmbunătăţire a cooperării dintre autorităţile judiciare, luând în calcul specificul cadrului legislativ din cele două state.

În acest context, reprezentanţii FBI au arătat că, din punctul de vedere al instituţiei pe care o reprezintă, cooperarea cu România este extrem de apreciată şi reprezintă un model pe care încearcă să îl reproducă şi în relaţia cu alte state, menţionează comunicatul.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite