Expoziţii cu profil alimentar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bacăul găzduieşte în această perioadă două expoziţii organizate de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură: Alimentexpo şi Agroexpo, aflate la a XII-a şi respectiv a XI-a ediţie. La

Bacăul găzduieşte în această perioadă două expoziţii organizate de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură: Alimentexpo şi Agroexpo, aflate la a XII-a şi respectiv a XI-a ediţie.
La expoziţiile organizate la Sala de Atletism au venit firme din Bucureşti şi din judeţele Bacău Brăila, Botoşani, Cluj, Constanţa, Galaţi, Gorj, Iaşi, Neamţ, Prahova, Timiş, Sălaj, Satu-Mare, Suceava şi Vaslui. La deschiderea festivă au participat primarul Bacăului, subprefectul, preşedintele Camerei de Comerţ şi numeroşi oameni de afaceri. "Ne aşteaptă vremuri nu tocmai uşoare, cu responsabilităţi foarte mari. Producătorii vor trebui să se adapteze din mers, unii au şi început, la condiţiile impuse de Uniunea Europeană. Noi credem că acele fonduri structurale, de care s-a amintit după încheierea programului SAPARD, vor face mult bine micului întreprinzător care va dori să-şi prezinte produsele la Bacău", a spus subprefectul Neculai Olaru. "Ne bucurăm să vedem atâtea firme la cele două expoziţii, mai ales că ne aşteaptă momente cruciale, ce ţin de adaptarea la un comerţ şi o producţie conforme cu cerinţele europene". Agroexpo şi Alimentexpo 2006 sunt deschise până duminică, la ora 12.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite