Expoziţie inedită la Teatrul Metropolis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Regizorul Tudor Chirilă a deschis o expoziţie de artă fotografică digitală la Teatrul Metropolis din Bucureşti. Lucrările sunt realizate printr-o tehnică pe care Tudor o ţine secretă

Regizorul Tudor Chirilă a deschis o expoziţie de artă fotografică digitală la Teatrul Metropolis din Bucureşti.

Lucrările sunt realizate printr-o tehnică pe care Tudor o ţine secretă şi crede cu sfinţenie că niciun specialist în domeniu nu va putea dezvălui cu exactitate cum au fost făcute exponatele.

Anul următor, expoziţia va fi inaugurată la Constanţa, în martie - la Craiova, iar în iunie - la Târgovişte. Pentru iarna anului 2008, regizorul intenţionează să ajungă cu lucrările la Budapesta, New York şi Londra.


În ceea ce priveşte tema acestei expoziţii, Chirilă nu se poate pronunţa: "Fiecare lucrare are o temă proprie, dar pot vorbi despre o stare de spirit care le uneşte pe toate. Este vorba despre un psihedelism întârziat, post-factum, unul <> , dar care izvorăşte din era flower-power pe care am trăit-o în copilărie şi adolescenţă".


Deşi a fost deschisă de curând, expoziţia regizorului a "pierdut" deja câteva lucrări, ele fiind vândute.
Una dintre piesele de rezistenţă ale vernisajului semnat de regizorul Tudor Chirilă este lucrarea "Moartea pisicii mele" (foto).


Expoziţia de artă fotografică digitală poate fi văzută zilnic, la Teatrul Metropolis, până la finalul lunii decembrie. (Ioana Mirică)

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite