Explozie într-un bloc de locuinţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieri-dimineaţă, întregul cartier Noua, de la marginea Braşovului, a răsunat din cauza unei explozii într-o garsonieră.

Suflul deflagraţiei a fost atât de puternic încât geamul termopan de la cameră a zburat la câţiva metri distanţă, izolaţia blocului a fost desprinsă, iar uşile de la garsonieră şi de la scara blocului s-au făcut praf.

Maria Alexandrescu (85 de ani), proprietara locuinţei, era acasă. Ea a fost găsită de paramedici în stare de şoc şi cu arsuri pe ambele mâini.

Vecinii au asistat înmărmuiţi la scenă. „Mă uitam pe geam şi am văzut cum s-a întâmplat totul. O bucată mare de pe zid a căzut chiar pe maşina. M-am speriat foarte tare, pentru că nici nu am realizat la început ce se întâmplă şi nu ştiam dacă a fost cineva grav rănit sau nu", a povestit Camelia Popescu, o vecină. Şapte maşini parcate lângă bloc au fost avariate de geamul termopan şi bucăţile de zid căzute.

Un copil a fost la un pas de a fi lovit de uşa garsonierei în care s-a produs explozia. „Fiul meu tocmai se pregătea să iasă, ca să plece la şcoală. Atunci am auzit bubuitura puternică şi s-a zguduit blocul. Când am dat să ies din casă, nu am mai putut, pentru că uşa femeii era sprijinită de uşa mea. Nu-mi dau seama de la ce s-ar fi putut produce aşa ceva", a spus Ioan Zăbrăuţean. Deocamdată nu se cunosc cauzele acumulării de gaze care a provocat explozia.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite