Explozie la un depozit de muniţii din Rusia: un mort şi 55 de răniţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Explozie la un depozit de muniţii din Rusia: un mort şi 55 de răniţi
Explozie la un depozit de muniţii din Rusia: un mort şi 55 de răniţi

În urma unei explozii produse miercuri la un depozit de muniţii de la o unitate militară din oraşul Voronej, din vestul Rusiei, o persoană şi-a pierdut viaţa şi alte 55 au fost rănite, anunţă Ministerul local pentru Situaţii de Urgenţă, potrivit agenţiei ruse RIA Novosti.

35 dintre cei răniţi sunt locuitori ai caselor din apropierea depozitului, informează ministerul local. Cinci soldaţi ai unităţii militare figureazăpPrintre persoanele care au suferit răni grave.
 
La locul exploziei acţionează ăn prezent echipe de pompieri şi echipe de salvare ale Ministerului pentru Situaţii de Urgenţă.

Deflagraţia şi focul pe care aceasta l-a provocat au distrus clădirea cu un singur etaj. Pompierii au reuşit să stingă flăcările.

Un purtător de cuvânt al serviciilor de intervenţie a declarat că, "în momentul când au început să înlăture dărâmăturile, echipele de salvare au găsit un cadavru".

El a adăugat că numărul răniţilor a ajuns la 55 pentru că "primul şoc a fost depăşit, iar oamenii au început să ceară îngrijiri medicale".

Potrivit şefului serviciilor de intervenţie pentru regiunea Voronej, 35 dintre răniţi sunt locuitori ai blocurilor situate în apropierea depozitului, iar ceilalţi sunt trecători.

Rănile au fost provocate de cioburi de sticlă care au sărit din ferestrele sparte de explozie.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite