EXCLUSIV Un revoluţionar şi-a cumpărat bolid de fiţe din banii Tineretului Comunist

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În 2007 Nicolae Mavrodin ,revoluţionarul care acum două săptămâni a făcut scandal de Ziua Marinei alături de Miron Cozma, a deturnat banii ce ar fi trebuit să ajungă în patrimoniul unei noi fundaţii pentru tineret. La patru ani de atunci, Mavrodin se plimbă liber cu un bolid scump cât o casă, cumpărat chiar din banii UTC.

O clădire din centrul Capitalei şi o sumă de aproape 100.000 de euro, bani aparţinând Comitetului Central al Uniunii Tineretului Comunist ( CC al UTC) au intrat în 2007 în patrimoniul unei fundaţii din Constanţa conduse de Nicolae Mavrodin, un revoluţionar, în prezent membru al PSD. Transferul a fost posibil după ce Mavrodin a fost susţinut de mai multe iniţiative legislative aparţinând unor actuali colegi de partid.

Constănţeanul a ridicat personal banii şi i-a cheltuit după cum a poftit. Şi-a luat o maşină de teren de 45.000 de euro, şi-a acordat prime salariale de 130.000 de lei (30.000 euro), a cheltuiti mii de euro prin super-marketuri şi prin magazine de materiale de construcţii. Clădirea primită, fostul sediu CC al UTC, a fost scosă la vânzare, lucru care i-a mai adus alte 275.000 de euro dintr-un avans încasat. Suma cerută pentru imobil e de şase milioane de euro.

Ziarul Adevărul va prezintă în exclusivitate în ediţia print de marţi traseul banilor comunişti folosiţi în interes personal de actuali revoluţionari.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite