Exclusiv-Rechizitoriu. Probele procurorilor împotriva directorului OTV Doru Iuga

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doru Iuga este acuzat de acte sexuale cu minori
Doru Iuga este acuzat de acte sexuale cu minori

Mai mulţi tineri l-au acuzat de Doru Iuga, în declaraţiile date la Parchet, că i-au spus că sunt minori atunci când au făcut sex pe bani cu el.

Doru Iuga este acuzat că din vara anului 2009, până în luna iunie a anului 2011, “a întreţinut acte sexuale de orice natură cu mai multe persoane minore de sex bărbătesc, prin darea de bani ori alte foloase, direct sau indirect, cunoscând faptul că acestea nu au împlinit vârsta de 18 ani”.

Parchetul Capitalei l-a interceptat pe Doru Iuga timp de mai multe luni. Astfel, potrivit rechzitoriului acesta îi contactează telefonic pe prostituaţi, fie direct, fie prin intermediul  Andrei Staicovici, zis Adi BMW,  şi îi invită la locuinţa sa sau se deplasează în alte locaţii, în vederea întreţinerii de acte sexuale orale şi anale, plătind în acest scop diferite sume de bani.

Citiţi cum directorul OTV Doru Iuga îl ameninţa pe  prietentului său, Andrei-Marius Staicovici, zis „Adi BMW” - care-i aducea „băieţei” – că are interviuri incendiare cu minori.

Cum îşi ameninţa Doru Iuga partenerul de sex


“Îi plac băieţii de 13-14 ani”

Potrivit procurorilor, aceste aspecte sunt confirmate şi de unul dintre prostituaţi Elemer L.: „Iuga Doru vine des în gară pentru a căuta băieţi cu care să întreţină relaţii sexuale. Şi lui Iuga Doru îi plac băieţii de 13-14 ani. Ştiu că ”Scooby” lua copii băieţi de 13-14 ani pe care îi plasa lui „ADI BMW”, pentru a întreţine relaţii sexuale cu ei. Am fost de faţă când „Adi BMW” l-a sunat pe Doru Iuga să-i trimită şi lui minori pentru a întreţine cu ei relaţii sexuale...”
     

Partenerul lui Iuga: „Am făcut sex acasă şi la hotel”

Unul dintre minorii care a întreţinut relaţii sexuale cu directorul OTV, Cătălin M, a arătat că a început să practice prostituţia cu persoane de acelaşi sex, de la vârsta de 16 ani.
 „Printre clienţii pe care i-am avut, se numără şi Doru Iuga, de la OTV, pe care îl cunosc de aproximativ 2 ani. În urmă cu aproximativ un an şi jumătate, am întreţinut relaţii sexuale cu Doru Iuga prima dată, în apartamentul lui, situat pe Calea Moşilor. Am avut relaţii sexuale cu Doru Iuga de 5-6 ori la el în apartament, de 4-5 ori la un hotel şi o singură dată la un prieten de-al lui, în zona Gării de Nord.     De fiecare dată mă plătea cu sume cuprinse între 150 şi 250 de lei, sau 100 de euro, în funcţie de câţi bani avea.”
(............)
„Din câte ştiu, lui Doru Iuga, îi plac băieţii tineri dar şi cei sub 18 ani.”
(............)
„Nu cunosc persoanele cu care a întreţinut relaţii sexuale fratele meu, dar ştiu că unul dintre clienţii lui a fost Doru Iuga, cu care a întreţinut de mai multe ori relaţii sexuale.”

„I-am răspuns că am 16 ani împliniţi”

Cătălin M. a mai arătat că Doru Iuga cunoştea faptul că era minor, în perioada în care a întreţinut relaţii sexuale cu acesta, prin darea de bani.
„La  prima întâlnire pe care am avut-o cu Doru Iuga, pentru a întreţine relaţii sexuale cu acesta, el m-a întrebat ce vârstă am, iar eu i-am răspuns că am 16 ani împliniţi.Totodată, precizez că hotelul în care am întreţinut raporturi sexuale cu Doru Iuga, se află situat în apropierea Pieţii Rahova, fiind în general ocupat de muncitori în construcţii.
 Doru Iuga avea un semn particular, constând într-o cicatrice asemănătoare unei operaţii chirurgicale, cu urmele specifice unei cusături. Acest semn era poziţionat în zona abdomenului, mai precis în partea dreaptă a buricului, ducînd spre partea inghinală. De asemenea, mai menţionez că apartamentul din Calea Moşilor al lui Doru Iuga, se afla la etajul patru, mai precis cum urci scările, apartamentul din mijloc. Uşa apartamentului este metalică, de culoare neagră.

Preţul unei partide de sex cu minori: 100 de lei

Gabriel M., fratele lui Cătălin M, a confirmat că a  făcut sex cu Doru Iuga, iar partida de sex a fost intermediată de Andrei Staicovici, zis „Adi BMW”.El a mai povestit că pe Doru Iuga l-a cunoscut în clubul Soho, în urmă cu aproximativ 9 luni, când  avea vârsta de 15 ani.

 „Doru Iuga m-a intrebat daca sunt homosexual, eu i-am raspuns ca da, şi el mi-a oferit 100 de lei sa merg cu el acasî.Am ajuns la apartamentul acestuia, pe Calea Moşilor şi am întretinut cu el relaţii sexuale orale. Dupa aceea, am stat de vorba şi din discuţii, el mi-a spus că îl cunoaşte şi pe fratele meu Cătălin, spunând despre fratele meu că are organul sexual de 23 de cm.
Ştiu ca fratele meu a întreţinut relaţii sexuale de mai multe ori cu Doru Iuga.            Arăt faptul ca Doru Iuga, are cont pe site-ul „Gay Romeo”, cu numele de iuga_Doru. Totodată precizez că apartamentul din Calea Moşilor, unde am fost la Doru Iuga, se afla la etajul 4, cum urci scările, apartamentul din mijloc. În clubul SOHO l-am vazut de mai multe ori pe Doru Iuga, acesta fiind însotit aproape de fiecare dată de câte 2-3 băieţi tineri”.

Iuga: „Zi, fii a dracu' de dementă!”


Directorul OTV, Doru Iuga a fost contactat în ziua de 2 iunie 2011, la ora 19.42 de un bărbat şi vorbesc despre partenerii sexuali.
Doru Iuga: Zi, fii a dracu' de dementă! Vorbeşte!
Domn: Ce faci, fetiţă?
Doru Iuga: Pe la Nicoleta.
Domn: Aaau! Ai ajuns la Capra?
Doru Iuga: Îhîm!
Domn:: Ce face Capra?
Doru Iuga: Ce dracu să facă? Uite, tocmai şi-a dat drumul pe un băiat.
Domn: Au! I-auzi! I-auzi, ce frumos!
Doru Iuga: Are un stil fantastic!
Domn: Bine păpuşă. Hai! Să-ţi iei ăsta ... Orange-ul, că am minute pe Orange, da?

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite