Evadare „Made in Romania“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un spărgător de locuinţe a fugit ieri din arestul Secţiei 5 de Poliţie din Capitală. Infractorul a profitat de faptul că agentul care a ieşit să arunce gunoiul nu a mai pus lacătul la uşa camerei în care se afla şi a reuşit să fugă din clădire.

El a sărit gardul din spate al secţiei de poliţie şi a dispărut. Administratorul secţiei spune că era de faţă atunci când s-a produs incidentul. „A fugit de lângă un agent, în timp ce un alt agent a deschis uşa ca să arunce gunoiul. Am fugit şi eu după el, dar a sărit gardul şi i-am pierdut urma“, a spus omul care se ocupă de gospodăria secţiei de poliţie din Bucureştii Noi.

„Agentul a dus gunoiul, iar la întoarcere nu a mai pus lacătul, decât de formă, fără să-l închidă. Pentru această neatenţie, el va fi sancţionat şi cercetat pentru neglijenţă în serviciu“, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan.

Fugarul, Eugen Dumitrescu, de 22 de ani, a fost prins la câteva ore după evadare şi reîncarcerat. Este recidivist şi era arestat preventiv pentru furt din locuinţe.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite