Ioana Anuţa face show pentru Eurovision Junior

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioana Anuţa face show pentru Eurovision Junior
Ioana Anuţa face show pentru Eurovision Junior

Slătineanca visează să ajungă la competiţia internaţională din Ucraina

După mai bine de o lună de zile, perioadă în care s-a împărţit între ore de canto, de coregrafie şi repetiţii, slătineanca Ioana Anuţa va participa astăzi la selecţia naţională Eurovision Junior.
Deşi a avut o perioadă încărcată, tânăra solistă este pregătită pentru marea competiţie. „Suntem în formă maximă chiar dacă am fost în ultimul timp numai pe drumuri, între canto şi repetiţii. E o atmosferă aşa frumoasă aici şi suntem o echipă unită. Nu am mai întâlnit aşa ceva până acum. E greu, dar foarte frumos, e profesionalism“, a spus Ioana Anuţa, înainte de concurs.

Piesă compusă chiar de ea


Melodia cu care adolescenta de 15 ani speră să ajungă la etapa internaţională a competiţiei Eurovision Junior a fost compusă chiar de ea, aceasta fiind una dintre condiţiile impuse pentru participarea la concurs. Pe lângă muzică, slătineanca a pregătit, cu sprijinul unei echipe de profesionişti, un show de excepţie, apreciat de foarte multă lume. „Voi urca pe scenă împreună cu 5 dansatoare. Sunt foarte bune fetele. Am primit foarte multe cuvinte de laudă. Cred că suntem cei mai buni şi trebuie să câştigăm“, a punctat Ioana.
Slătinenii aşteaptă cu nerăbdare concursul la care vor mai participa 14 mici artişti. Peste tot prin oraş sunt lipite afişe cu Ioana, care îndeamnă pe toată lumea să voteze. „Suntem alături de ea. Este o premieră pentru noi, ea fiind singura elevă a noastră care a ajuns atât de departe. Cu toţii suntem mândri de ea. Şi profesorii, şi elevii noştri o vor vota pe Ioana“, a spus Iliuţă Brăileanu, directorul Palatului Copiilor şi Elevilor „Adrian Băran“ din Slatina.

„Sper să fie cu toţii alături de mine“

Ioana Anuţa le transmite slătinenilor să fie alături de ea şi să o voteze. „Sper să fie cu toţii alături de mine, să aibă răbdare pentru că sunt a 14-a în concurs şi voi urca pe scenă mai târziu. Cel mai important este să mă voteze, pentru că 50% din şansa mea de a reprezenta România la Eurovision o constituie voturile“, a spus tânăra solistă. Chiar şi cei care nu o cunosc o vor vota pe adolescentă. „Am auzit că o fată din Slatina participă la Eurovision. Sigur o vom vota. Din câte ştiu, nu au mai fost şi alţii de la noi din oraş care au ajuns atât de departe. Trebuie să fim cu toţii alături de ea şi să o votăm“, a spus Mariana Chiriţă, de 39 ani.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite