Microsoft a lansat un antivirus gratuit: Microsoft Security Essentials

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Microsoft a lansat un antivirus gratuit: Microsoft Security Essentials
Microsoft a lansat un antivirus gratuit: Microsoft Security Essentials

Compania americană Microsoft a lansat marţi un program antivirus gratuit ce poate fi descărcat de pe site-ul său oficial, informează Washington Post.

Cu antivirusul Microsoft Security Essentials, utilizatorii de calculatoare pot beneficia de o protecţie de înaltă calitate, uşor de accesat şi de utilizat şi pe deasupra gratuită, a afirmat Amy Barzdukas, responsabil cu sistemele de securitate pentru computere din cadrul companiei Microsoft.

Clienţii noştri ne-au comunicat că vor să beneficieze în timp real de protecţia pe care o oferim pentru calculatoare, iar noi ştim că mulţi dintre ei nu doresc sau nu au posibilitatea financiară să cumpere pachete de programe antivirus costisitoare, a explicat reprezentantul Microsoft.

Pe de altă parte, compania rivală Symantec, care comercializează pachetul de securitate Norton, afirmă că acest produs antivirus gratuit al Microsoft nu poate face faţă atacurilor complexe.

Din punct de vedere al securităţii, acest produs lansat de Microsoft oferă o protecţie redusă, într-un moment greu în lupta împotriva cibercriminalităţii
, potrivit unui comunicat al Symantec. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite