Englezul urmărit pentru crimă avea cazierul curat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Englezul urmărit pentru crimă avea cazierul curat
Englezul urmărit pentru crimă avea cazierul curat

Joseff Rivat , britanicul angajat la o firmă de pază şi protecţie, care a fost dat în urmărire internaţională pentru crimă şi a fost arestat în urmă cu două zile la Constanţa, se afla de aproape trei ani în România.

El este căsătorit cu o româncă, având împreună o fetiţă în vârstă de doi ani. Britanicul a fost prins în timpul serviciului într-o maşină de patrulare, de către poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale al Inspectoratului Judeţea de Poliţie Constanţa, alături de luptători DIAS.

„Nu a opus rezistenţă. După ce i s-a explicat pentru ce este luat, a înţeles şi lucrurile nu s-au complicat“, a spus Emilian Moraru, şeful DIAS. Rivat (31 de ani) a fost condamnat pe viaţă pentru comiterea infracţiunilor de omor şi vătămare corporală gravă şi fusese dat în urmărire internaţională în baza unui mandat european de arestare emis de Biroul Central Naţional Interpol Londra.

Englezul era angajat la firma de pază Speed Escort, iar patronul său a spus nu a avut probleme cu el. „Era un tip foarte disciplinat şi nu pot să spun că au existat probleme. Era ca un soldat. Unde îl puneai, acolo stătea. Cazierul lui era curat ca lacrima. Documentul fusese emis în primăvară, iar toate actele le avea în regulă şi nu dădea nimic de bănuit“, a declarat Mircea Chirciu, patronul firmei.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite