Energie termică furnizată "pe orizontală"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

noului sistem de distribuţie sunt numeroase."În primul rând, sistemul este o variantă foarte bună de a trece la facturarea individuală, din acest lanţ putând fi excluşi administratorii

noului sistem de distribuţie sunt numeroase.
"În primul rând, sistemul este o variantă foarte bună de a trece la facturarea individuală, din acest lanţ putând fi excluşi administratorii asociaţiilor de proprietari din oraş, asupra cărora planează de fiecare dată suspiciunea că nu repartizează just cheltuielile comune. Pentru că locatarii au aparate de înregistrare a consumului de apă caldă şi caldură la uşă, ei pot fi debranşaţi dacă nu plătesc la timp, fără ca ceilalţi vecini să aibă de suferit din cauza lor. Totodată, având debitmetru şi gigacalorimetru la uşă, ei îşi pot regla consumul de căldură şi apă caldă". Prin noul sistem de furnizare nu mai există discuţii legate de coloanele care trec prin apartamentele celor debranşaţi, pentru care plătesc tot cei rămaşi racordaţi la sistemul centralizat. Locatarii vor trebui să suporte cheltuielile cu racordarea.
Pentru cei care au centrale proprii, deci au instalaţia din apartament realizată pe orizontală, lucrurile costă circa zece milioane de lei. În cazul celor care sunt racordaţi la sistemul clasic de furnizare, costurile sunt estimate la 20 milioane de lei de proprietar.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite