Enel chemat în instanţă de clienţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de timişoreni au stat ieri, ore în şir, la coadă, în faţa casieriei Enel Electrica din strada Sinaia în speranţa că societatea le va primi banii pentru consumul de curent, însă au

Zeci de timişoreni au stat ieri, ore în şir, la coadă, în faţa casieriei Enel Electrica din strada Sinaia în speranţa că societatea le va primi banii pentru consumul de curent, însă au fost refuzaţi. "Te pune lumea pe drumuri, e o aberaţie.

Vine omul cu citirea, cu banii la botul calului şi ei nu ştiu să lucreze şi nu vor să ne încaseze banii. Acum stăm aici ca să depunem cerere să revenim la vechiul sistem de facturare", a spus Ioan Mac.

Curentul la OPC

"Ieri am stat trei ore aici şi nu ne-au luat banii, pe motiv că ei nu mai fac faţă", a spus şi Maria Rus, supărată că, din cinci casierii, doar două funcţionau în jurul orei 15. "Oamenii reclamă că sunt refuzaţi la ghişeu pe motiv că Enel nu mai acceptă plata decât din două în două luni", a explicat Oana Jichici, directorul OPC Timiş.

Ea spune că peste 250 de bănăţeni au depus reclamaţii în nicio lună de la introducerea noului sistem de facturare al Enel. OPC s-a autosesizat şi acuză în instanţă Enel de abuz.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite