Emil Boc şi-a depus candidatura pentru un alt mandat de preşedinte al PDL

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Emil Boc şi-a depus luni, în jurul orei 13.00, candidatura pentru un nou mandat de preşedinte al PDL, însoţită de moţiunea "România dreaptă, România puternică".

Citiţi moţiunea "România dreaptă, România puternică", prezentată de Emil Boc

Totodată, Emil Boc a mai depus şi cele 35 de semnături necesare.

Gheorghe Falcă, membru al comisiei, a afirmat că documentele depuse vor fi analizate, precizând că este posibil ca, după ora 16.30, comisia să decidă dacă Emil Boc întruneşte condiţiile pentru a intra în competiţie.

Emil Boc a venit la sediul central al PDL însoţit de Ioan Oltean şi Gheorghe Flutur.

El a fost întâmpinat cu aplauze de majoritatea miniştrilor PDL, de o serie de parlamentari, printre care se numără Raluca Turcan, Valeriu Stoica, Roberta Anastase, Silviu Prigoană sau Dumitru Pardău, precum şi de europarlamentarul Elena Băsescu.

După ce şi-a depus candidatura, Emil Boc le-a spus celor prezenţi, în curtea partidului, că are două obiective: menţinerea PDL la guvernare şi câştigarea alegerilor locale şi parlamentare din anul 2012 şi, implicit, continuarea guvernării şi după alegeri.

"Ştiu ce avem de făcut pentru a câştiga alegerile. Am câştigat toate competiţiile electorale de când sunt preşedinte al PDL. Aveţi încredere că ştiu ce trebuie să facem pentru a câştiga alegerile", le-a spus Emil Boc celor aproximativ 80 de membri PDL prezenţi în curtea sediului partidului.

Şeful Executivului a mai spus că îşi doreşte ca împreună cu PDL să ducă România pe creştere economică. "PDL trebuie să fie şi la bine alături de români", a spus Emil Boc.

Totodată, el le-a urat succes şi celorlalţi colegi care îşi depun candidaturile, Vasile Blaga şi Theodor Paleologu, afirmând că este un "susţinător din plin al dezbaterilor din PDL".

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite