Emil Boc: România trece prin cea mai grea perioadă de după cel de-al Doilea Război Mondial

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Premierul Emil Boc
Premierul Emil Boc

România trece prin cea mai grea perioadă de după cel de-al Doilea Război Mondial, a afirmat astăzi premierul Emil Boc, adăugând că din această cauză se vor lua măsuri mai puţin plăcute.

"România trece în aceşti ani prin cea mai grea perioadă după al Doilea Război Mondial. Asta înseamnă că avem de luat măsuri, unele nu foarte plăcute, dar, cu siguranţă, foarte necesare comunităţilor, ca să mergem pe un drum bun şi ca să ne consolidăm ca ţară", a afirmat premierul Emil Boc în cadrul lucrărilor Adunării Generale a Asociaţiei Comunelor.

Emil Boc a adăugat că este o obligaţie să se corecteze derapajele ultimilor 20 de ani.

Premierul a anunţat că Guvernul va căuta soluţii pentru a majora plafonul în limita căruia statul asigură prefinanţarea proiectelor pentru care sunt alocate fonduri UE, de la 30% din valoarea contractului la un nivel stabilit în raport cu resursele financiare.

Totodată, şeful Executivului s-a referit şi la problema electrificării satelor româneşti, menţionând că va face un parteneriat în acest sens cu Ministerul Economiei pentru ca "anul acesta şi anul viitor să nu mai rămână niciun sat neelectrificat în România".

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite