Emil Boc despre cazul Ridzi: "N-a fost niciun telefon de la preşedinte"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Emil Boc a declarat sâmbătă că nu a primit niciun telefon de la preşedintele Băsescu în legătură cu situaţia ministrului Tineretului, Monica Iacob-Ridzi.

Mai citiţi şi:
Ridzi se agaţă cu ghearele de scaun

UPDATE Monica Iacob Ridzi a declarat că nu va demisiona!
Ridzi: Voi demisiona dacă se va începe urmărirea penală
Monica Iacob-Ridzi: cheltuielile de 2 Mai au fost legale
Iacob Ridzi, cercetată de Parchet


"N-a fost niciun telefon de la preşedintele României", a spus Boc citat de NewsIn.

Despre informaţiile apărute în presă potrivit cărora el i-ar fi cerut Monicăi Ridzi demisia şi s-a fi răzgândit după ce a fi fost sunat de preşedintele Băsescu, Boc a spus că "nu am discutat această temă".

După ce mai multe surse politice au declarat ieri presei că se caută un înlocuitor pentru Ridzi la minister, aceasta a transmis: "Dezmint informaţia vehiculată în mass-media pe surse potrivit căreia mi-am depus demisia din funcţia de ministru. Din respect pentru o informare corectă a opiniei publice, rog mass-media să ia în considerare doar poziţia mea oficială".

  • PNL a depus o plângere penală la Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie împotriva ministrului Tineretului şi Sportului, Monica Iacob Ridzi.
  • Liberalii o acuză de abuz în serviciu şi delapidare, referindu-se la faptul că ministrul nu poate justifica 750.000 de euro, sumă cheltuită pentru organizarea festivităţilor de Ziua Tineretului.
Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite